PERSOANĂ DISPARUTĂ

În seara zilei de 29 februarie a.c., ZINOVE MARIA-EMILIA, de 17 de ani, cu domiciliul în municipiul Focșani, județul Vrancea, a plecat voluntar de la centrul de servicii comunitare de pe raza municipiului Câmpulung, unde era instituționalizată, fără a mai reveni.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, greutate 55 kg, corpolență atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru drept lung până peste umeri, iar ca semn particular aceasta are piercing în partea stângă a buzei superioare.

Vestimentație la momentul plecării: costum blugi de culoare bleumarin, format din pantalon și geacă, papuci de casă din imitație piele, de culoare maro, având atașat în partea inferioară material textil de acceași culoare.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 1.062locuri de muncă vacante oferite de91 angajatori.Din totalul locurilor de muncă, 20se adresează persoanelor cu studii superioare (agent servicii client, analist resurse umane, formator, inginer în industria alimentară, inginer  instalaţii pentru construcţii,  şef birou calitate  etc.) în timp ce 1.042sunt pentru persoane fără studii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro