Pericol pe munte

Hila Ovidiu

In zonele montane sunt asteptate pentru acest sfarsit de saptamana descarcari electrice, intensificari de vant, averse puternice de ploaie, chiar si caderi de grindina. In aceste conditii salvamontistii ii avertizeaza pe turisti sa evite traseele situate la peste 1.700 de metrii altitudine.

Evitati muntele in acest sfarsit de saptamana! Este sfatul pe care ni-l dau salvamontistii sibieni, din cauza conditiilor meteo. Meteorologii au avertizat ca incepand de sambata dupa-amiaza sunt posibile descarcari electrice, intensificari de vant, averse puternice de ploaie, chiar si caderi de grindina la munte. In aceste conditii, orice ascensiune pe traseele situate la peste 1.700 de metri pune viata temerarilor in pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu in Vasile Aron

O magazie de aproximativ 10 metri patrati din cartierul sibian Vasile Aron a fost cuprinsa de flacari vineri seara. Doar interventia prompta a pompierilor sibieni a oprit focul care ameninta sa se exrinda si la imobilele din apropiere. Sibienii care locuiesc in cartierul Vasile Aron au fost speriati vineri seara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro