PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

În această dimineață, polițiștii argeșeni au efectuat şase percheziții domiciliare pe raza Orașului Ștefănești, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș, au efectuat şase percheziții domiciliare, pe raza orașului Ștefănești, la locuințele mai multor persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 20 spre 21 martie a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială de pe raza  municipiului Piteşti, de unde ar fi sustras suma de 47.000 de lei şi 600 kg deşeuri de cupru.

În urma percheziţilor, au fost identificate și indisponibilizate trei autovehicule și mai multe telefoane mobile, susceptibile a fi folosite la săvârșirea infracțiunii.

6 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sibiu a primit finanțare pentru amenajarea a 6 km de piste sigure pentru biciclete

Marți, 14 aprilie, primarul Astrid Fodor a semnat două contracte de finanțare din fonduri europene nerambursabile, unul pentru amenajarea malurilor râului Cibin cu piste pentru biciclete și un al doilea pentru amenajarea unui coridor de piste pentru biciclete care va face legătura între cartierul Ștrand și parcul Sub Arini. Amenajarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro