PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ

În ziua de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și Teleorman și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județului Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

În dimineața zilei de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş și Teleorman și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au efectuat trei percheziții domiciliare în localitățile Poeni, Frăsinet și Gălăteni, la locuințele a 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, prin folosirea câinilor din rasa ogar.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 30 spre 31 martie a.c., trei bărbați, doi de 31 de ani și unul de 35 de ani, toți din județul Teleorman, ar fi folosit, în mod ilegal, dispozitive artizanale și câini din rasa ogar pentru a bracona vânat pe raza localităţii Ștefan cel Mare.

În vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului, în urma perchezițiilor, au fost ridicate două telefoane mobile, dispozitive artizanale și carnetul de sănătate al unui câine din rasa ogar.

De asemenea, doi dintre cei trei bărbați au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020, cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei de pe strada Granitului

Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 14 aprilie ac, între orele 10,00 – 16,00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile de pe strada Granitului din municipiul Sibiu. În intervalul menționat, se va întrerupe furnizarea apei pentru abonații de pe una din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro