Pensionarii, nevoiti sa faca economii…

Hila Ovidiu

In incercarea de a dramui fiecare banut pe care il au pensionarii sibieni apeleaza tot mai des la magazinele de tip economat ce apartin Casei de Ajutor Reciproc. In prima luna a cestui an s-au vandut 9 tone de alimente de baza.

Reprezentantii CARP spun ca cel mai adesea pensionarii trec pragul magazinelor de tip economat atunci cand vin sa isi achite ratele la creditele contractate tot prin Casa. De aici oamenii pleaca intotdeauna cu sacosele pline. La mare cautare sunt uleiul si zaharul. In prima luna a acestui an s-au vandut 9 tone de alimente de baza. La magazinele CARP zaharul se vinde la pretul de 2 lei punga de un kilogram, uleiul se comercializeaza la pretul de 3,5 lei, pentru un kilogram de faina pensionarii trebuie sa plateaca 1,4 lei, orezul se vinde cu 2,5 lei punga de un kilogram, malaiul cu 1,5 lei iar grisul cu 1 leu punga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Canalizare noua pe strada Podului

Se reface canalizarea pluviala pe strada Podului. Municipalitatea a semnat deja contractul de finantare prin PNDL pentru realizarea acestei lucrari. Valoarea totala a interventiei este de 8,6 milioane de lei. Reprezentantii muncipalitatii spun ca au ajuns la concluzia ca pe aceasta strada este nevoie de un nou sistem de canalizare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro