Pelerinaje de sarbatori. Fortele de ordine la datorie

Hila Ovidiu

Pelerinajul de Florii si Marsul Invierii vor deveni traditie la Sibiu. Acesta este cel de-al doilea an cand manifestarile au loc. Pentru ca ele sa decurga ca la carte, este nevoie de o adevarata desfasurare de forte. Reprezentanti ai tuturor institutiilor care se ocupa de lege si ordine isi vor da mana pentru siguranta cetatenilor.

Dupa succesul pe care l-au inregistrat in anul trecut cand au fost organizate in premiera la Sibiu Pelerinajul de Florii si Marsul Invierii vor avea loc si in acest an. Primul dintre evenimente se va desfasura in data de 7 aprilie iar celalalt in prima zi a Invierii. Anul trecut mii de oameni au luat parte la cele doua evenimente organizate de catre Mitropolia Ardealului. Pentru ca ele sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta pentru sibieni a fost nevoie de o adevarata desfasurare de forte. Politia si Jandarmeria isi vor da mana si in 2012 pentru a-i proteja pe pelerini. De asemenea masuri specifice de siguranta vor fi luate si pentru Pastele Catolic sau pentru seara Prohodului. Anul trecut nu a existat niciun incident in timpul slujbelor organizate cu ocazia sarbatorilor pascale si nici in timpul pelerinajelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru ,,piromani”

7 amenzi in valoare de peste 12 mii de lei, pentru cei care au incendiat haotic, miristile. De la inceputul lunii martie, pe raza judetului Sibiu s-au inregistrat 97  solicitari privind stingerea arderilor necontrolate de vegetatie uscata, suprafata totala afectata fiind de aproape 500 de ha. In majoritatea situatiilor, cauza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro