Pelerinaj de Sfantul Andrei

Hila Ovidiu

Ziua de 30 noiembrie are o insemnatate religioasa aparte pentru romanii de pretutindeni, dar mai cu seama pentru sibieni. Si asta pentru ca pe meleagurile noastre vor fi praznuiti doi mari sfinti. Este vorba despre Sfantul Andrei, ocrotitlorul Romaniei, dar si Sfantul Ierarh Andrei Saguna. Acesta a fost canonizat anul trecut. Cu acest prilej in ajunul sarbatorii se va face un pelerinaj in zona istorica a orasului.

Program special in ajunul sarbatorii de Sfantul Andrei. Atunci la Catedrala Mitropoliei dupa slujba de seara va avea loc un pelerinaj in centrul istoric al orasului. Astfel, vor fi scoase prin oras moastele Sfantului Ierarh Andrei Saguna. Acesta este cel de-al doilea an in care Andrei Saguna este sarbatorit cu fast. Anul trecut acesta a fost canonizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Frigul ingheata piata muncii

Numarul locurilor de munca vacante scade direct proportional cu temperaturile din termometre la Sibiu. Pentru aceasta perioada angajatorii din judet au disponibile doar 250 de oferte. Si toate astea in conditiile in care rata somajului a sarit inca de luna trecuta la peste 4 la suta.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro