Pe locuri, fiti gata, start

Hila Ovidiu

Timp de 3 zile,  la Centrul Chinologic Sibiu va avea loc Editia a 9 – a a Campionatului National de Dresaj al Cainilor de Serviciu. Competitia este organizata de catre Centrul Chinologic Sibiu, cu sprijinul Centrului Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor.

La concurs participa echipe reprezentative ale structurilor Ministerului Administratiei si Internelor, Inspectoratul General al Politiei Romane, Politia Romana de Frontiera, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti si Centrul Chinologic Sibiu. La Campionatul de Dresaj, au fost invitati sa participe reprezentanti ai structurilor din cadrul Ministerului de Interne al Bulgariei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De azi se distribuie corn si lapte in scoli

De marti copiii din judet primesc corn si lapte. Odata cu incheierea licitatiei provizorii 43.700 de elevi au asigurata gustarea pentru luna octombrie. In aceasta saptamana vor avea loc licitatii pentru a decide cine le va furniza scolarilor lapte si corn pana la finele anului de invatamant. Incepand din acest […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro