Paziti-va masina de hoti

Hila Ovidiu

Odata cu venirea primaverii, si hotii de bunuri din autoturisme si-au intensificat activitatea. Cum aceste infractiuni se inmultesc pe zi ce trece, politistii va recomanda sa aveti grija unde parcati masina si sa nu lasati nimic la vedere pe bancheta. De asemenea soferii de tir sunt sfatuiti sa innopteze in parcari special amenajate, pentru a evita furturile de combustibil.

Neatentia si ignoranta va pot costa scump. Au simtit acest lucru pe propria lor piele numeroasi sibieni care au devenit victime ale hotilor specializati pe furturile din autoturisme. De asemenea, nu uitati geamul, portbagajul sau portiera deschisa cand parasiti autoturismul. Nu lasati niciodata motorul pornit si autoturismul nesupravegheat si deschis cand il parasiti, chiar si pentru cateva minute. De asemenea si conducatorii de autotrenuri trebuie sa fie foarte atenti. Politisti le recomanda sa parcheze in locuri special amenajate si/sau supravegheate, in vederea prevenirii furturilor de combustibil din rezervorul acestora, sa nu parcheze la intamplare si sa caute un loc bine iluminat, supravegheat  si  suficient frecventat. Toti soferii sunt sfatuiti sa-si monteze un sistem de alarma antifurt sau un sistem de pozitionare globala (GPS) si sa nu lase in masina actul de inmatriculare al autoturismului si sa nu imprumute masina persoanelor in care nu au deplina incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lotus-ul politistilor de la Bucuresti a defilat la Sibiu

Bolidul de zeci de mii de euro pe care il folosesc politistii de la Brigada Rutiera din Bucuresti pe cele doua autostrazi, a delfilat si al Sibiu, de Ziua Politiei Romane. Zeci de sibieni prezenti la evenimentul din Piata Mare au tinut sa aiba o amintire si s-au fotografiat alaturi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro