Paziti-va bunurile cand mergeti in zonele de agrement

Hila Ovidiu

In plin sezon estival, infractorii specializati pe furturile de maruntisuri au numai de castigat de pe urma oamenilor cinstiti, dar neatenti. Politistii sibieni va reecomanda sa fiti cu mare bagare de seama unde va lasati bunurile de valoare atunci cand mergeti in zonele de agrement, sa va incuiati bine autoturismele, iar cand plecati in vacanta sa va luati masuri supimentare de precautie in ceea ce priveste siguranta locuintei.

Fiti cat se poate de precauti atunci cand plecati sa va relaxati in zonele de agrement, la stranduri, piscine, la munte sau la mare. In timp ce dumneavoastra va distrati, hotii isi fac de cap. Locuintele neasigurate cu incuietori si eventual sisteme de alarma si supraveghere, precum si autoturismele neincuiate, sau cu obiecte de valoare lasate la vedere, reprezinta prazi usoare pentru hoti. Pentru a evita situatiile neplacute in care deveniti victime ale hotilor, politistii sibieni au cateva recomandari pentru dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pot tot mai mare la Loto

Reportul la Loto 6 din 49 e tot mai mare de la o saptamana la alta. Cum nimeni nu  mai castigat dinainte de sarbatorile pascale, in aceasta saptamana reportul a ajuns la ….. Urmatoarea extragere va fi duminica, 8 iulie, iar daca va exista un norocos care sa castige, acesta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro