Paza buna trece primejdia rea

Hila Ovidiu

Saptamana aceasta in Sibiu au inceput operatiunile de dezinsectie. Pana cand substantele pulverizate isi vor face efectul sibienilor li se recomanda in continuare sa fie precauti si sa evite zonele cu risc potential. Numai in aceasta saptamana au ajuns la spital peste 100 de persoane cu intepaturi de capusa.

Teoretic, daca va permite vremea, pana la incheierea weekendului actiunile de dedinsectie vor fi finalizate. Pana isi vor face insa substantele efectul sibienii sunt afatuiti sa fie foarte prudenti atunci cand ies in parcuri sau la iarba verde. Si asta pentru ca in doar doua saptamani au fost inregistrate mai bine de 200 de cazuri de intepaturi de capusa. Respectarea catorva recomandari va poate pastra sanatatea. Sibienii trebuie sa evite cladirile parasite, stanele de oi, zonele cu vegetatie inalta. Atunci cand ies in parc sau la iarba verde trebuie sa aiba incaltaminte inchisa pe picior, pantaloni lungi, bluze cu maneca lunga si chiar ceva care sa le acopere capul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beneficii pentru absolventii care se angajeaza

Daca intra in somaj, absolventii castiga 250 de lei timp de 6 luni. Daca reusesc insa sa se angajeze primesc de la stat mult mai multe beneficii financiare. Vorbim aici despre prima de incadrare si chiar prime de instalare pentru cei care lucreaza in alt oras decat cel de domiciliu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro