Paza buna trece primejdia rea

Hila Ovidiu

Hotii specializati in spartul locuintelor isi modernizeaza cu fiecare zi tehnicile. Multi dintre ei reusesc sa intre intr-o casa in doar cateva secunde. De acolo iau ce le pica in mana si se fac nevazuti in mai putin de 5 minute. Cum ii opriti? Cu doar cateva masuri de siguranta simple. Politistii va invata cum sa va protejati casele de musafirii nepoftiti.

indeCea mai simpla regula de protectie este aceea de a monta cat mai multe incuietori la usile de acces. Ar fi bine sa aveti si un lant de siguranta pentru momentele cand sunteti acasa. Daca ajungeti la concluzia ca cineva v-a fortat incuietorile usilor, schimbati-le! Si usile de la balcoane, intrarile in garaje sau subsoluri trebuie protejate cu incuietori rezistente, nu doar cele de la intrare. Nu tineti niciodata bunuri de valoare sau sume mari de bani in casa. cand sunteti pradati de hoti, banii sunt cel mai usor de furat. Cand plecati de acasa nu lasati cheile apartamentului sub pres sau in cutia de scrisori. Nu ezitati sa contactati politia prin intermediul numarului unic de urgenta 112 in situatia in care observati persoane dubioase in zona in care locuiti.
Acestea sunt doar cateva dintre regulile minime pe care trebuie sa le respectati in situatia in care va doriti o locuinta sigura si o viata linistita si tihnita alaturi de cei dragi in casa dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se extinde Scoala 13

Veste buna pentru elevii Scolii nr. 13 de pe strada Lunga. Cladirea in care invata va fi extinsa. Lucrarile au inceput inca din 2010 dar abia acum s-a putut obtine o sursa de finantare sigura. Scoala 13 fusese propusa initial pentru extinere cu fonduri de la bugetul national. S-a semnat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro