Paza buna trece primejdia rea

Hila Ovidiu

Dat fiind faptul ca saptamana trecuta din cauza ploii au avut loc mai multe accidente rutiere grave, politistii vin cu cateva sfaturi. Viteza redusa si prudenta in trafic va pot aduce acasa langa cei dragi in siguranta.

ploaie

Ploaia a facut saptamana viitoare mai multe victime. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, vremea rea revine, asa ca politistii rutieri sunt deja in alerta. Oamenii legii le mai recomanda soferilor sa respecte regimul de viteza impus pe tronsonul de drum pe care circula, ba mai mult, pe carosabi umed chiar sa reduca si mai mult viteza. Sa pastreze distanta de siguranta fata de celelalte autovehicule aflate in trafic, sa traga pe dreapta si sa se odihneasca in situatia in care sunt obositi si sa nu consume bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertizare meteo

Au revenit ploile!!! Ne asteapta mai bine de 24 de ore de vreme instabila. Ploile isi vor face de cap in Transilvania pe tot parcursul zilei de miercuri. Avertizarea meteo emisa de specialisti iese din vigoare miercuri seara la ora 21.00 Informarea meteorologica a fost emisa pentru noaptea dintre marti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro