Pavel Abraham, amenințat cu pușcăria de oamenii lui Traian Băsescu

Hila Ovidiu

Avocatul Pavel Abraham, cel care îl apără pe fiul lui Bercea Mondial, și care a depus la DNA imaginile cu Mircea Băsescu, este amenințat de oamenii lui Traian Băsescu, cu pușcăria pentru a-l determina să nu îi mai apere pe interlopi.

Oamenii lui Traian Băsescu îl amenință și intimidează pe avocatul Pavel Abraham, cel care a dat postului de știri Antena 3, imaginile cu Mircea Băsescu și Florin Anghel, când promitea că îl scoate din închisoare pe Bercea Mondial.

Nati Meir, arestat pentru mai multe fapte penale, a făcut un denunț la adresa lui Pavel Abraham, încercând să-l compromită și eventual să fie arestat de DNA, pentru că l-a băgat la pușcărie pe Mircea Băsescu.

Pavel Abraham a mărturisit miercuri seară la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, că a primit amenințări în repetate rânduri de la mai multe persoane, cu subiect și predicat și că i s-a transmis să stea în banca lui că altfel va fi arestat.

Pavel Abraham a mai spus că un coleg de breaslă, un avocat, îl întreba pe un procuror, în sediul Arestului Poliției Capitalei, ”Când îl arestează și pe Abraham??”, iar procurorul i-a răspuns avocatului că: Treptat, treptat…

Cât privește denunțul făcut de Nati Meir la adresa lui, Pavel Abraham a spus că a încheiat cu acesta un contract de apărare pentru el și pentru fiul lui, în procesele pe care le au pe rol și că israelianul i-ar fi dat un cec fals în valoare de 10.000 de dolari care nu a putut fi încasat. Drept urmare nu a mai dorit să-l reprezinte în instanță.

Nati Meir a fost condamnat în două dosare, unul de trafic de influenţă, în care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, şi celălalt în care a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare, pentru că a înşelat 35 de persoane, cărora le-a promis că le trimite la muncă în Israel.

Avocatul a dat asigurări că nu are de ce să îi fie teamă pentru că nu a făcut nimic ilegal și nu se teme pentru siguranța sa. Însă a precizat că se aștepta să nu fie primit cu flori de oamenii lui Băsescu după dezvăluirile cu interlopii și că dorește să lupte în continuare pentru demascarea clanului Băsescu care și-a bătut joc de România.

 

www.exclusivnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vasile Pintilie și-a dat demisia din funcția de director al Agenției Apele Române

Directorul general al Administraţiei Naţionale “Apele Române”, Vasile Pintilie, și-a dat demisia din funcție după ce premierul Victor Ponta, i-a cerut să părăsească scaunul, întrucât se afla în concediu deși în România inundațiile fac prăpăd. Somat de Ponta să-și dea demisia pentru că în loc să coordoneze activitatea la inundații, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro