Patru minori prinși în flagrant în timp ce încercau să folosească un card bancar găsit pe stradă

La data de 2 martie, în jurul orei 0930, agentul de pază al unui magazin din centrul istoric al municipiului Sibiu au cerut sprijin Poliției Municipiului Sibiu, după ce a reținut în magazin patru tineri care au încercat să achite cumpărăturile cu un card bancar cu privire la care sistemul a notificat că este blocat de titular.

          Polițiștii, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, au constatat că cei patru tineri, minori, cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, domiciliați în Bradu, Gura Râului, Șelimbăr și Șura Mare, ar fi găsit respectivul card în cursul dimineții, pe stradă, și l-au însușit și au efectuat fără drept diverse tranzacții, în scop propriu, producând un prejudiciu în valoare de 257 de lei, nerecuperați.

          Cercetările în acest dosar continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit (art. 243 alin. 1 cod penal) și folosirea frauduloasă a unui card bancar (art. 250 alin. 1 cod penal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie naţională de control privind activitatea în şantierele temporare sau mobile

În cursul anului 2019, Inspecţia Muncii a desfăşurat o campanie de control privind prevenirea riscurilor de cădere de la înălţime în domeniul construcţiilor. Rezultatele acestei campanii precum şi numărul de accidente de muncă înregistrat şi gravitatea acestora au reprezentat factorul determinant care a condus la decizia de a continua această […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro