Patroni nemultumiti

Hila Ovidiu

Patronii de localuri amplasate pe stradutele adiacente zonei centrale sunt nemultumiti de tariful de inchiriere a domeniului public. Acestia vor sa fie taxati diferit fata de cei care au terase amplasate in buricul targului. La momentul de fata costul inchirierii unui metru patrat din domeniul public este de maxim 3 lei pe zi.

terase Patronii de terase de pe “Corso” de Sibiu isi doresc un singur lucru: soare! Pentru ei caldura vine cu bani multi. Turisti din toate colturile lumii, dar mai ales sibienii pierd ore in sir sub umbrelute, la o limonada cu gheata. Cei care viseaza insa la o afacere profitabila dar n-au avut norocul de a prinde un loc in buricul targului spun ca mai mult pierd decat castiga in incercarea de a tine deschisa o terasa. Atat de mare le-a fost supararea incat s-au plans la Primarie. Acestia vor taxe mai mici pentru inchirierea spatiului public. La momentul respectiv spatiul public se inchiriaza la preturi de cel mult 3 lei pe zi pentru un metru patrat ocupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii sibieni, in cautare de forta de munca

Aproximativ 500 de locuri de munca sunt disponibile la mijlocul lunii mai in judetul Sibiu. Cei care vor sa se angajeze nu au altceva de facut decat sa consulte oferta si sa intre in legatura cu angajatorii. Majoritatea posturilor sunt pentru absolventi de studii medii. Angajatorii din judetul nostru sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro