Parcul Strand va avea o noua infatisare

Hila Ovidiu

Vesti bune si pentru sibieni. Va fi reamenajat Parcul Strand. La finalul lucrarilor cu o valoare de aproape 2 milioane de lei zona de agrement va avea cu totul o alta infatisare.

Valoarea totala a lucrarilor si dotarilor este de aproape 2 milioane de lei. Cu acesti bani va fi reabilitat sistemul de iluminat din zona. Se va realiza o noua retea electrica si una de distributie a apei care sa alimenteze fantana arteziana, cismelele si sistemele pentru irigat din parc. Zonele verzi vor beneficia de gazon si tei, platani, artari sau gladite. O latura a colinei de pamant va fi transformata intr-un spatiu verde ornamental prin plantarea de flori. Tot acelasi contract vizeaza realizarea de alei din beton si pietris dar si crearea unei piatete in fata bisericii. Pentru cei care vor sa faca sport aici vor fi amenajate terenuri de baschet, tenis de masa si volei. Lucrarile vor dura 8 luni de la momentul la care va fi emis ordinul de incepere a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum arata tacerea

Astra Film Cinema propune in aceasta saptamana un film de Oscar. „Cum arata tacerea”, documentarul de joi, vorbeste despre felul in care s-a produs genocidul indonezian de acum 51 de ani. In urma cu 51 de ani, in urma unei lovituri de stat, armata a preluat abuziv conducerea Indoneziei. Au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro