Parcati doar in spatiile special amenajate!

Hila Ovidiu

Aveti grija pe unde va parcati masinile! Daca va prind politistii ca ati oprit neregulamentar va amendeaza. Sau, mai rau, dati peste oameni care isi fac singuri dreptate! Este si cazul unei tinere care a parcat neregulamentar si a asistat apoi la vandalizarea propriei masini.

De cand nu se mai ridica masinile soferii parcheaza fiecare pe unde vrea sau pe unde apuca. Asa se face ca intalnim adesea masini ce stationeaza chiar pe trecerea pentru pietoni. Ba mai mult, si politistii au din cand in cand acest obicei daunator. Pe ei nu prea ii poate trage insa nimeni la raspundere. Soferii civili pot fi amendati oricand! Iar sanctiunile le cam golesc portofelul celor prinsi pe picior gresit. Satul sa vada trotuarul mereu ocupat de cate o masina care nu ii apartine un sibian a decis sa isi faca singur dreptate. Omul a lasat fara stergatoare toate masinile care au parcat langa poarta imobilului in care locuieste. Totul s-a intamplat pe strada Independentei din Sibiu. O tanara, propietara a masinii careia barbatul tocmai ii rupea stergatoarele, a filmat totul si a postat filmuletul pe internet. Femeia spune ca este a patra victima a sibianului suparat pe soferii care stationeaza in alte spatii decat parcarile special amenajate. Politistii spun ca nici aceasta varianta nu este una corecta. Daca persoana care a filmat va depune plangere la politie, barbatul s-ar putea alege cu dosar penal pentru distrugere. Situatiile de acest gen ar putea deveni o simpla amintire la momentul la care masinile de ridicari isi vor relua activitatea in Sibiu. La momentul de fata juristii primariei lucreaza la temeiul legal ce va permite readucerea in tradic a utilajelor de ridicari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Romanii au castigat mai multi bani in 2016

Vesti bune pentru romani! Pentru prima oara in ultimii 28 de ani salariul mediu pe economie a crescut peste pragul psihologic de 3 mii de lei. Conform INS romanii au incasat cei mai multi bani in noiembrie 2016. Statisticile INS arata ca cei mai multi bani i-au castigat in noiembrie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro