Parada militara si la Sibiu

Hila Ovidiu

Ziua de 1 Decembrie aduce la Sibiu si prima parada militara in adevaratul sens al cuvantului. Aceasta va fi prima zi nationala cand toate unitatile militare se vor prezenta publicului larg. Vor defila cel putin 500 de reprezentanti ai armatei. De altfel, intreaga zi va fi incarcata de evenimente dedicate sarbatorii tuturor romanilor.

Spectacole, sedinte speciale si prima parada militara in adevaratul sens al cuvantului. Acestea sunt doar cateva dintre surprizele cu care autoritatile locale ii intampina pe sibieni in data de 1 Decembrie. Pregatirile sunt in toi iar numaratoarea inversa a inceput. Mai sunt doar cateva zile pana la sarbatoarea tuturor romanilor. Dincolo de masinfestarile de la Consiliul Judetean, Consiliul Dirigent si Sala Transilvania cu incepere de la ora 13.45 la Cercul Militar vor avea loc o serie de manifestari organizate de catre Garnizoana Sibiu. Este vorba despre expozitii fotodocumentare si lansari de carte si reviste. Manifestarile dedicate zilei nationale se vor incheia cu un concert simfonic la Sala Thalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In pragul disperarii...

Fara curent, fara apa potabila si chiar fara identitate. Vorbim despre membrii a 20 de familii ce locuiesc  de zeci de ani pe strada Stefan Cel Mare. Majoritatea oamenilor sunt fosti muncitori la vechea fabrica de caramida. Atunci le-au fost date in folosinta baracile in care isi duc traiul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro