Palatul Justitiei gata in 2 ani?!

Hila Ovidiu

Ministrul Justitiei a fost vineri la Sibiu. A venit sa vada cum decurg lucrarile de reabilitare a cladirii Tribunalului si cum isi desfasoara magistratii activitatea in cladirea de pe Calea Dumbravii. Este a doua vizita de lucru pe care Cazanciuc o face la Sibiu in doar 6 luni de zile.

05.09.2014 09:50

Robert Cazanciuc a venit la Sibiu pentru a doua oara in mai putin de o jumatate de an. Acesta a vrut sa vada cu ochii lui care sunt conditiile de lucru ale colegilor sai magistrati din Sibiu si Medias. La ultima vizita in Ardeal, ministrul a fost invitat sa vada conditiile precare in care isi desfasurau activitatea angajatii Tribunalului Sibiu. Asa s-a luat decizia mutarii activitatii acestora intr-un imobil ce a apartinut Armatei, imobil situat pe Calea Dumbravii. Ministrul spune ca actualul sediu al tribunalului a fost construit chiar pentru acest scop, insa istoria a facut ca aceasta cladire sa capete alte functionalitati. Se vor face investitii si in aceasta cladire. Banii pentru Palatul Justitiei de la Sibiu ar trebui sa vina de Banca Mondiala. Ramane de vazut daca vom avea sau nu o cladire moderna pentru Justitie in urmatorii 2 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Palatul Justitiei gata in 2 ani?!

Ministrul Justitiei a fost vineri la Sibiu. A venit sa vada cum decurg lucrarile de reabilitare a cladirii Tribunalului si cum isi desfasoara magistratii activitatea in cladirea de pe Calea Dumbravii. Este a doua vizita de lucru pe care Cazanciuc o face la Sibiu in doar 6 luni de zile. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro