Palatul Copiilor se muta la Carol

Hila Ovidiu

Palatul Copiilor ar putea fi mutat intr-un internat din curtea liceului Carol. Lucrarile de amenajare a acestuia ar urma sa dureze insa aproximativ 2 ani de zile! Stefan Firu, seful ISJ face apel la intelegere din partea Bisericii Evanghelice pentru a-i lasa sa isi desfasoare activitatea in locatia actuala pana cand noua locatie va putea fi data in folosinta.

La momentul de fata isi desfasoara activitatea in cadrul Palatului Copiilor aproximativ 2 mii de elevi. Cladirea in care functioneaza acum Palatul apartine Bisericii Evanghelice si a fost retrocedata in 2009. Proprietarii au tot marit insa chiria iar chiriasii nu detin fondurile necesare pentru a achita aceasta suma. Asa s-a ajuns la necesitatea mutarii activitatii intr-o alta locatie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Saptamana de prevenire a criminalitatii

A inceput “Saptamana de prevenire a criminalitatii”. Primii care au stat de vorba cu politistii de la Prevenire au fost tinerii din centrele de plasament. Marti este randul adolescentilor din scolile generale. Pentru ei va fi pusa la cale o piesa de teatru. Saptamana de prevenire a criminalitatii a inceput […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro