Palatul Copiilor are nevoie de sediu nou

Hila Ovidiu

Palatul Copiilor are nevoie urgenta de un sediu nou. Chiria pe care Inspectoratul Scolar o plateste pentru acest spatiu este exorbitanta. O posibila solutie ar fi o cladire din zona Casei Corpului Didactic. In Palatul Copiilor isi desfasoara activitatea aproximativ 2 mii de copii.

Cei aproximativ 2 mii de copii care deruleaza diferite activitati in Palatul Copiilor ar putea ramane din vara fara un sediu. Si asta pentru ca, proprietarul de drept al imobilului, Biserica Evanghelica, percepe o chirie exorbitanta iar cei de la Inspectoratul Scolar spun ca in viitor nu vor mai avea de unde sa dea acesti bani. O potentiala solutie ar putea fi mutarea Palatului Copiilor intr-o cladire din apropierea Casei Corpului Didactic. Imobilul a fost construit initial pentru a deveni un fel de hotel insa investitia nu a putut fi finalizata din cauza lipsei de fonduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Informare meteo de vreme rea

Conditiile meteo nu se imbunatatesc nici in urmatoarele ore. Meteorologii au emis o atentionare valabila pana marti seara la ora 20.00. Se asteapta in continuare ploi insemnate cantitativ si scaderea accentuata a mercurului din termometre. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca vremea rea se va mentine cel putin pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro