Pacienti mutati in diverse cladiri pentru a permite renovarea Neurologiei

Lucrarile de modernizare a cladirilor Spitalului Judetean continua. Insa pentru a putea fi realizate acestea este necesara relocarea pacientilor. Pana acum au fost mutati cei de la Endocrinologie iar in perioada imediat urmatoare vor fi mutati si cei de la Chirurgie Plastica. Pentru acestia este in derulare  o procewdura de achizitie pentru containere medicale.

Primii care au fost mutati au fost pacientii compartimentului de endocrinologie. Pentru cei de la Chirurgie Plastica se are in vedere amenajarea unor containere speciale, modulare, menite sa asigure confortul de munca al medicilor dar si pe cel al pacientilor.

Lucrarile la Clinica de Neurologie ar urma sa fie gata spre sfarsitul lui 2020. Investitia are o valoare de aproape 10 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoata prinsa la scurt timp dupa ce a furat dintr-o locuinta

Ghinion a avut si o alta hoata care, la mijlocul acestei saptamani a patruns intr-o locuinta din Seica Mare si a sustras suma ded 67 de mii de lei. Individa a fost insa in scurt timp prinsa de politisti iar banii au fost recuperati si restituiti prorpietarului de drept. Femeia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro