Pachete de strazi scoase la licitatie

Hila Ovidiu

Se liciteaza lucrarile pentru inca 12 strazi de pamant. Acestea provin din cartierele Lazaret si Turnisor. Lucrarile vor incepe cel mai probabil din primavara anului viitor.

Reprezentantii municipalitatii spun ca procedurile de achizitie se vor incheia la inceputul anului viitor iar din primavara, imediat ce vremea o va permite ar urma sa inceapa si lucrarile. Finantarea acestor lucrari provine din ultimul credit BERD contractat de primarie. Lucrarile de pe cele 12 strazi se vor face pentru reabilitari de retele, creare de noi guri de scurgere pentru canalizare pluviala, amenajare canalizatie pentru coborarea cablurilor in subteran, amenajare carosabil, trotuare si zone verzi. Acolo unde este cazul va fi modernizat iluminatul public si vor fi realizate podete noi.

Din cartierul Lazaret II vor intra in lucrul strazile Corneliu Diaconovici, Lebedei, Luceafarului, Arcului, Libertatii si Nicolae Milescu Spataru. Pentru acest lot a fost alocata o suma de peste 5,4 milioane de lei. Din lotul denumit Turnisor I vor face parte strazile Zavoi, Stavilarului, Aviatiei, Cooperatorilor, Scurta si Iazu Morii. Valoarea estimata a acestui pachet este de peste 16 milioane de lei. Cei care vor sa intre in cursa pentru realizarea lucrarilor trebuie sa achizitoneze de la Primarie documentatia de licitatie.

Din cel mai recent credit contractat de la BERD municipalitatea a contractat deja lucrarile pentru 32 de strazi. Pe 18 dintre acestea lucrarile au inceput deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Greierele aproape faimos" se joaca la Gong

Sambata si duminica cei mici sunt asteptati la teatru. Pe scena de la Gong se joaca “Greierele aproape faimos”. Spectacolul poate fi urmarit de catre cei cu varste de peste 6 ani iar intrarea costa 7 lei. Considerata una dintre cele mai frumoase productii ale Teatrului Gong din Sibiu, piesa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro