P.S. Ilarion Fagarasanul despre sarbatoarea Nasterii Domnului

Hila Ovidiu

Sarbatoarea Craciunului este…sarbatoarea bucuriei. Aminteste despre momentul Nasterii Mantuitoriului Preasfintia Sa Ilarion Fagarasanul spune ca pentru aceasta sarbatoare cu totii trebuie sa ne pregatim cu sufletul curat si sa o intampinam asa cum se cuvine.

Preotii au impartasit vineri si ultimii credinciosi care au tinut post pentru sfanta mare sarbatoare a Nasterii Domnului. Preasfintitul Ilarion Fagarasanul spune ca aceasta sarbatoare trebuie primita cu bucurie si cu puritate sufleteasca, asa cum si Mantuitorul a venit pe lume fara de pacat. In dimineata primei zile de Craciun preotii vor oficia in toate bisericile din tara slujbe de sarbatoare. O sfanta slujba va avea loc in in noaptea dintre ani. In noul an primele doua mari sarbatori crestine sunt Boboteaza si Sfantul Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la unitatile de invatamant din oras

2016 a fost unul dinte cei mai buni ani in ceea ce priveste investitiile Primariei in unitatile scolare. Au fost finalizate lucrarile de mansardare pentru doua gradinite. Cel mai mare proiect, aflat inca in derulare, este acela de constructie a gradinitei de pe strada Hategului. In ultimii 3 ani municipalitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro