Otrava din alimente

0
772

In fiecare zi cumparam fructe si legume din marile magazine dar nu stim ce mancam. Majoritatea acestora contin pesticide care ne pot afecta grav sanatatea. Specialistii au facut o lista a celor mai nocive alimente.Mergem in fiecare zi in magazine mai mici sau mai mari si ne cumparam fructe si legume in speranta ca asa vom avea un regim alimentar sanatos. Dar nu ne gandim niciodata ca produsele puse in cos ne pot afecta grav sanatatea. Si asta pentru ca multe fructe si legume care se vand in tara noastra sunt pline de pesticide. Vorbim de niste substante pe care agricultorii de scara industriala le folosesc pentru a creste productia si pentru a asigura alimentelor un aspect cat mai placut. Pentru a ne feri de pesticide trebuie sa stim intotdeauna de unde provin fructele si legumele pe care le cumparam. Medicii recomanda consumul de fructe si legume bio. Printre alimentele cu continut crescut de pesticide se numara merele, capsunile, strugurii, telina, perele, spanacul, ardeiul gras, nectarinele, castravetii, rosiile cherry, cartofii, ardeii iuti, varza si salata verde. Cum alimentele bio sunt mult mai scumpe decat cele normale, ca alternativa pot fi folosite fructele si legumele provenite de la producatori locali care au mai multe sanse de a-si pastra compozitia naturala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.