Ordinul Arhitectilor prezinta Arhitectura.5

Hila Ovidiu

Lucrarile celor mai de seama arhitecti vor fi expuse vineri la Sibiu. Ordinul Arhitectilor din Romania, filialele Sibiu-Valcea si Brasov-Harghita-Covasna prezinta in aceste zile “Arhitectura.5”  cel mai important eveniment de profil din tara noastra.

Arhitectura 5 este un eveniment ce intruneste la Sibiu Ordinul Arhitectilor Sibiu-Valcea dar si organizatia din Brasov-Covasna-Harghita. Momentul central al intalnirii arhitectilor la Sibiu il reprezinta o expozitie ce va fi vernisata vineri in Piata Mare. Lucrarile selectate vor fi jurizate de catre specialisti in domeniu. La Sibiu pe perioada desfasurarii evenientului vor fi prezenti aproximativ 500 de arhitecti. Proiectul Arhitectura 5 are menirea de a face cunoscute realizarile arhitectilror din ultimii doi ani. Evenimentul se desfasoara intre 5 si 7 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Judetean modernizeaza strazile din Rasinari

Consiliul Judetean Sibiu modernizeaza 3 strazi din Rasinari. Aici va fi refacut pavajul pe strazile Andrei Saguna, Nicolae Balcescu si Octavian Goga. Este vorba despre aproximativ 1,6 km de drum. Lucrarile vor dura pana ain luna mai a anului viitor si vor costa 1, 58 milioane de lei. Tronsonul supus […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro