Operatorii economici in vizorul ITM

Hila Ovidiu

Ampla actiune de control din partea inspectorilor de munca la nivelul intregii tari. Au fost verificate peste 1200 de firme. La Sibiu nu s-au gasit nereguli insa a fost raportat un accident de munca.

La Sibiu nu au fost aplicate amenzi sau avertismente insa a fost raportat un accident soldat cu incapacitate temporara de munca. La nivel de tara in ultimele zile s-au efectuat aproape 3 mii de controale ce au vizat mai bine de 1200 de agenti economici. Acolo unde au fost constatate abateri s-au aplicat amenzi a caror valoare a fost de peste 941 de mii de lei. De asemenea au fost depistate 165 de persoane care munceau fara forme legale de angajare. In domeniul relatiilor de munca la nivel national s-au aplicat amenzi de 370 de mii de lei. Pe linie de sanatate si securitate in munca amenzile au fost de peste 355 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna nu se da batuta

Dupa cateva zile de primavara iarna isi reintra in drepturi. Meteorologii au emis o atentionare de vreme rea valabila pentru intreaga tara. politistii rutieri ii sfatuiesc pe soferi sa renunte la deplasarile pe distante lungi iar daca acestea sunt impetuos necesare sa isi echipeze masinile corespunzator pentru sezonul rece. Iarna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro