Olimpicii Sibiului au fost premiati marti

Hila Ovidiu

Cei mai buni elevi ai Sibiului au fost premiati pentru rezultatele obtinute la olimpiadele la care au participat in anul scolar 2015-2016. S-au acordat  peste 300 de premii. Scolarii sibieni au reusit sa obtina pozitii fruntase la mai toate materiile la care se tin olimpiade.

Olimpicii Sibiului au fost premiati marti in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Facultatea de Medicina. Au fost acordate 388 de premii in valoare total de aproape 87 de mii de lei. Cei care au obtinut mentiuni la olimpiadele nationale au primit cate 300 de lei, cei care au obtinut locul III cate 600 de lei, cei cu premiul II 800 de lei iar cei mai multi bani au mers catre cei cu locul I, 1000 de lei pentru fiecare premiu obtinut. Pentru olimpiadele judetene premiile au fost de 100 de lei pentru locul III, 200 de lei pentru locul II si 300 de lei pentru locul I. Cele mai multe premii au mers catre Colegiile Brukenthal, Lazar si Goga. Tinerii premiati spun ca pentru rezultatele obtinute au muncit aproape in permanenta si ca reteta succesului este ambitia de a invata cat mai multe lucruri noi din cat mai multe domenii. Cu banii castigati isi vor cumpara diferite lucruri care le vor fi utile pe viitor la studiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fosta angajata a Serviciului Rutier Sibiu, trimisa in judecata

Directia Nationala Anticoruptie a dat iama in politistii sibieni. O fosta angajata a Serviciului Rutier Sibiu a fost trimisa in judecata pentru inselaciune si abuz in serviciu. Femeia este judecata in stare de libertate. Procurorii DNA de la Alba Iulia au trimis-o in judecata pe fosta angajata a Serviciului Rutier […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro