Olimpiada Nationala de Informatica incepe saptamana viitoare la Sibiu

Hila Ovidiu

Sibiul va fi saptamana viitoare gazda Olimpiadei Nationale de Informatica pentru clasele de gimnaziu. Vor fi prezenti aici aproape 300 de elevi din aproape toata tara. Din pacate din judetul nostru in acest an nu participa niciun scolar.

Ministerul Educatiei Nationale a desemnat Sibiu pentru a fi gazda in acest an a Olimpiadei Natinonale de Informatica. Acest concurs este destinat elevilor din clasele V-VIII. Competitia va avea loc in perioada 26-30 aprilie. La concurs sunt asteptat aproape 300 de scolari, 75 de dascali si 50 de voluntari care se vor asigura de buna desfasurare a competitiei. Din pacate in acest an Sibiul nu va fi reprezentat de niciun concurent in ciuda faptului ca olimpiada va avea loc pe meleagurile noastre.  Premierea castigatorilor va avea loc in data de 29 aprilie la ora 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dupa finalizarea lucrarilor pe Strungului, Macaralei revine la sensul unic de circulatie

Lucrarile pe strada Strungului au fost finalizate. De marti circulatia pe strada Macaralei va reveni la sistemul de sens unic. Lucrarile pentru strada Strungului au fost contractate anul trecut si au prevazut modernizarea retelelelor de apa si canalizare, reabilitarea trotuarelor si a carosabilului, marcarea de piste pentru biciclisti dar si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro