Oferte tentante, capcane sigure!

Hila Ovidiu

Politistii sibieni trag un semnal de alarma asupra anunturilor de angajare care promit castiguri fabuloase. De cele mai multe ori este vorba despre proxeneti aflati in cautare de tinere naive carora li se promite ca vor lucra legal in strainatate.

prostituatePerchezitiile din aceasta dimineata au scos la iveala cea de-a doua situatie de proxenetism de pe raza judetului nostru descoperita in doar cateva saptamani. Politistii spun ca in ciuda eforturilor de preventie pe care le fac prin intermediul actiunilor specifice tot mai multe tinere cad prada traficantilor de carne vie. Si asta pentru ca apeleaza la servicii nespecializate de recrutare si se lasa “cucerite” de promisiunea unor castiguri substantiale. Politistii va sfatuiesc ca atunci cand mergeti la un interviu de angajare sa va asigurati mai intai ca firma respectiva exista cu acte in regula si ca desfasoara activitatile trecute in anuntul de angajare. Atunci cand mergeti la interviu apelati la un insotitor, sau macar anuntati membrii familiei despre locatia in care urmeaza sa va deplasati. Nu va lasati indusi in eroare de promisiunea unor castiguri substantiale cu eforturi minime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Perchezitii la Sibiu si Galati

Un nou val de descinderi! Vizate au fost judetele Sibiu si Galati. Oamenii legii au cautat 10 persoane banuite de infractiuni de trafic de prsoane si trafic de minori. Miercuri au avut loc 15 perchezitii domiciliare in Galati si Sibiu. Actiunea politistilor a avut ca scop destructurarea unei grupari infractionale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro