Oferte last minute

Hila Ovidiu

Daca nu ati ales unde sa petreceti mini vacanta de 1 mai, au aparut si ultimele oferte last minute. Cele mai ieftine mini concedii le puteti petrece in Sambata de Sus, in Albena-Bulgaria sau chiar insula Creta.

Aproape 4.000 de romani vor petrece concediul de 1 Mai in Bulgaria.  Trei zile de cazare, in Albena cu meniu all-inclusive la un hotel de patru stele costa 90 de euro de persoana. Asta inseamna 30 de euro pe zi. Daca doriti sa ramaneti in tara, puteti alege din oferta bogata a Agentiilor de Turism. Pe litoralul Romanesc sunt asteptati 20.000 de turisti.  Mai bine de 10.000 isi vor petrece vacanta de 1 Mai, la munte. Cam 500 de sibieni si-au exprimat dorinta de a pleca din oras in aceasta minivacanta, restul vor ramane acasa sau vor pleca la un gratar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultimatum

Pana cel tarziu la data de 25 mai 2012, contribuabilii, persoane fizice, pot dispune asupra destinatiei sumei de 2 % din impozitul pe venit anual datorat, pentru sponsorizarea entitatilor nonprofit.  Incepand cu anul acesta formularele 200 si 230 se pot depune si online. Pot dona 2 la suta din impozitul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro