Oferte de angajare

Hila Ovidiu

Angajatorii sibieni inca mai sunt in cautare de forta de munca. Pentru aceasta perioada sunt anuntate ca fiind disponibile peste 400 de posturi. Mai bine de jumatate dintre oferte sunt pentru municipiul resedinta de judet.

imagIncepem cu municipiul resedinta de judet. Aici sunt 257 de oferte disponibile, puse la dispozitia doritorilor de catre 75 de angajatori. La mare cautae sunt agentii de securitate, asistentii farmacisti, cartonagistii, casierii, cusatorii piese din piele si inlocuitori, dulgherii, electricienii, faiantarii, inginerii, ingrijitorii de copii, lucratorii comerciali, magazinerii, marochinerii, muncitorii necalificati, operatorii la masini unelte semiautomate si automate, operatorii linii de montaj, proiectantii, soferii, tehnicienii pentru roboti industriali, zidarii si vanzatorii. Oferte demne de luat in seama sunt si la Medias. Vorbim de 14 angajatori care ofera 132 de posturi vacante. Aici se cauta confectioneri articole din piele si inlocuitori, electricieni echipamente electrice si energetice, electricieni exploatare retele electrice, ingineri, lacatusi mecanici, lucratori pentru salubrizare cai publice, muncitori necalificati in metalurgie, muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor, reglori la masini de prelucrare mase plastice si sudori. De oferte de angajare beneficiaza in aceasta saptamana si agnitenii. 3 agenti economici ofera locuri de munca pentru 17 doritori. Vorbim despre posturi de confectioneri articole din piele si inlocuitori si muncitori necalificati. La Dumbraveni in aceasta perioada doar 2 angajatori au nevoie de forta de munca. Per total se ofera 6 joburi. Un post este pentru consilier juridic iar restul de 5 sunt pentru sudori. Cele mai putine locuri de munca vacante sunt in saptamana asta la Avrig. Doar 3 oferte puse la dispozitie de tot atatia agenti economici. Se cauta un asistent personal pentru persoane cu handicap grav si 2 lucratori comerciali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Loc de joaca in Valea Aurie

Cartierul Valea Aurie are un nou loc de joaca. Acesta este dotat cu leagane, cataratori si aparate de fitness in aer liber. Locuitorii zonei spun ca le-ar fi placut ca parculetul sa fie dotat si cu mese pentru sah sau table. Noul loc de joaca este situat pe strada Ludos. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro