Oferta turistica a Sibiului, prezentata publicului la doua din cele mai mari targuri de profil din Europa

Hila Ovidiu

Sibiul isi promoveaza oferta turistica la Targurile de Turism de la Viena si Stuttgart. Primul dintre ele are loc in perioada 11.14 ianuarie iar cel de-al doilea din 13 si pana in 21 ianuarie.

Primul dintre targuri, cel de la Viena, a inceput deja si dureaza pana in 14 ianuarie. Anul trecut pe la standul reprezentantilor Sibiului au trecut 150 de mii de vizitatori. Anul acesta sibienii isi fac reclama cu brosura orasului si o harta a acestuia. Targul de la Stuttgart va avea loc in perioada 13-21 ianuarie. Anual acest targ atrage peste 200 de mii de vizitatori. La ambele targuri reprezentantii Sibiului vor pune accent pe faptul ca in 2019 orasul de pe Cibin va fi Regiune Gastronomica Europeana dar si pe nou lansata aplicatie Sibiu City App.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

5000 de doze de vaccin disponibile

Atentie, sibieni! Au mai ramas doar putin peste 5 mii de doze de vaccin antigripal! Daca sunteti in grupele de risc nu ezitati sa intrebati medicul de familie cu privire la programul gratuit de imunizare impotriva gripei. Pana la momentul de fata au fost imunizati peste 9 mii de sibieni. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro