Oferta Sibiului, un succes la Targul de Turism al Romaniei

Hila Ovidiu

Sibiul si-a prezentat oferta la Targul de Turism al Romaniei. Sute de oameni au fost interesati de oferta culturala a orasului nostru mai ales ca se apropie perioada sarbatorilor de iarna.

A fost cel de-al noualea an consecutiv in care orasul nostru isi prezinta oferta culturala si turistica la Targul de Turism al Romaniei.
Anul acesta din standul Sibiului au plecat catre cei internesati 800 de brosuri ale orasului tiparite in limba romana, 50 in limba germana, 50 in engleza, 720 de harti ale orasului, 400 de harti ale centrului istoric 300 de brosuri cu evenimentele culturale si sportive ale lunii in curs si alte 300 cu cele ale lunii urmatoare. Iar oferta culturala pare sa fie pe toate gusturile. In scurt timp isi deschide portile Targul de Craciun care vine la pachet cu un recital de muzica gospel, urmeaza deja-celebrul tunel luminos Sibiu Lights and More, Biserica Evanghelica va incanta publicul cu un Oratoriu de Craciun, iar in Piata Mare vor sustine o gala de Craciun si cei de la Acapella. Pentru iubitorii de muzica clasica organizatorii au pregatit un concert sustinut de Johann Strauss Ensemble iar pentru noaptea dintre ani se anunta evenimente unul si unul.
Targul national de turism are loc de doua ori pe an. Prima data este in luna martie iar cea de-a doua editie in noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spune-mi o poveste despre satul tau

Miercuri se lanseaza cel de-al doilea volum al seriei “Spune-mi o poveste despre satul tau”. Autorii povestilor sunt copii si bunici din 5 localitati sibiene. Miercuri la Sala Festiva a corpului vechi al Bibliotecii Judetene Astra se lanseaza un nou volum de povesti. „Spune-mi o poveste despre satul tau” este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro