Oferta mai consistenta decat cererea la Bursa pentru absolventi

Hila Ovidiu

Absolventii aflati in cautarea unui loc de munca si-au intalnit vineri potentialii angajatori! La Bursa locurilor de munca destinata celor proaspat iesiti de pe bancile scolilor au fost disponibile aproximativ 700 de oferte de angajare.

Per total, la Sibiu si Medias au fost disponibile peste 900 de locuri de munca vacante. Au participat 34 de agenti economici dornici sa faca recrutari. Particiantii s-au lasat insa asteptati. Doar putin peste 600 de absolventi au venit sa consulte ofertele de munca. Dintre cei prezenti 85 de absolventi si-au gasit jobul dorit. 27 dintre ei au fost selectati in vederea incadrarii iar restul vor mai sustine interviuri si probe la sediul angajatorului. S-au ocupat posturi pentru economisti, ingineri, operatori pe masini cu comanda numerica, lucratori comerciali, montatori subansamble, agenti de securitate sau asistenti de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se apropie prima vacanta din acest an scolar!

Prescolarii si cei din clasele primare numara deja zilele pana cand vor intra in prima vacanta din acest an scolar. Minivacanta din primul semestru incepe in 28 octombrie si se incheie in 5 noiembrie. Nici nu s-au apucat bine de scoala ca se pot bucura deja de prima vacanta! Vorbim […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro