Oferta generoasa pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca

Hila Ovidiu

Cautati un loc de munca? Acum este momentul sa va angajati. Agentii economici din judet recruteaza forta de munca in Sibiu, Medias, Avrig si Agnita. Sunt puse la bataie mai bine de 400 de posturi.

imagesNorocosii, sunt ca de obicei, cei care isi cauta un loc de munca in municipiul resedinta de judet. Se pun la bataie posturi pentru agenti de securitate, agenti de vanzari directe, cartonagisti, casiri, cofetari, confectioneri articole din piele si inlocuitori, economisti in management, controlori de calitate,electricieni, faiantari, frezori, infirmieri, ingineri automatisti, ingineri de sistem software, ingineri electronisti in transporturi si telecomunicatii, ingineri de productie, ipsosari, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, maistri pentru constructii civile, industriale si agricole, manageri relatii cu clientii la societati de leasing, marochineri, metrologi. Cei care nu au o calificare pot opta pentru unul dintre zecile de posturi de muncitori necalificati disponibile in industria confectiilor, la ambalarea produselor solide si semisolide, la asamblarea si montarea pieselor sau la demolarea cladirilor. Tot la Sibiu se mai cauta operatori confectioneri industriali pentru imbracaminte, operatori masini-unelte, operatori montaj linii automate, distribuitori de materiale si scule, soferi pe masini de mare tonaj, specialisti in marketing, tehnicieni echipamente de calcul si retele, vanzatori si zidari. La Medias sunt disponibile mai bine de o suta de locuri de munca vacante. Aici se cauta asistenti medicali generalisti, auditori, casieri, electricieni, ingineri, instalatori, magazineri, muncitori necalificati, operatori pe masini cu comanda numerica, zidari si zugravi. Cei din Agnita pot opta pentru unul dintre posturile de asistent prsonal pentru persoanele cu handicap, femeie de serviciu, muncitor necalificat in industria confectiilor sau muncitor necalificat la montarea pieselor. Avrigenii aflati in cautarea unul loc de munca sunt nevoiti sa se lupte in aceasta saptamana pentru singurul post disponibil. Este vorba de un loc de munca pentru ambalator manual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima saptamana cu bonificatii la taxe si impozite

Nu v-ati platit inca taxele si impozitele? Mai aveti o saptamana la dispozitie in care, daca achitati suma integral beneficiati de o reducere de 10 procente. In 31 martie se incheie primul trimestru de achitare a darilor catre stat. 31 martie este ultima zi in care puteti beneficia de bonificatia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro