O zi altfel

Hila Ovidiu

In timp ce elevii din intreaga tara se bucura de “Saptamana altfel”, copiii din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva i-au facut pe altii sa se bucure de un spectacol de zile mari. Intitulat “O zi altfel” evenimentul a strans la un loc tineri din tot judetul. Actiunea a fost gazduita de catre Sala Thalia. In deschiderea spectacolului, cei prezenti au fost invitati sa viziteze si bazarul cu obiecte realizate copiii cu dizabilitati.

Miercuri seara toate Centrele Sco­lare pentru Educatie Incluziva din judetul Sibiu si-au dat intalnire pe scena Salii Thalia. Aici copiii de la CSEI nr.1 Sibiu, CSEI nr. 2 Sibiu, CSEI Turnu Rosu, CSEI Medias si CSEI Dumbraveni au cantat, au dansat si au spus poezii in incercaea de a le arata tuturor ce inseamna pentru ei o zi altfel. Spectacolul a fost unul de zile mari. Nimic nu se poate compara cu un copil care spre exemplu a invatat sa danseze desi este orb. Acestia au vrut sa arate ca si ei sunt oameni si ca au nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricand. Si culmea, nu ne cer bani, nu ne cer mancare ci doar sa ii primim si sa ii privim ca pe niste oameni normali atunci cand vor dori sa se integreze in societate. Pentru a arata cat sunt de talentati copiii au aorganizat si un bazar cu produse ornamentale pentru Paste. Acesta a fost amplasat chiar la intrarea in sala de spectacole.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cerc pedagogic la Gradinita 22

Gradinita nr. 22 din Sibiu a gazduit un cerc pedagogic la care au luat parte educatoare de la 30 de gradinite. In deschiderea evenimentului, copiii de la Scoala din Alamor au prezentat un program artistic special de traditii populare, iar copii de la grupa mare a gradinitei au prezentat programul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro