O noua zi de proteste spontane la DGASPC

Hila Ovidiu

Angajatii de la DGASPC au facut greva pentru a doua zi consecutiv. Oamenii si-au intrerupt activitatea si au iesit in curtea institutiei in intervalul orar 11.00 -12.00. Acestia spun ca au fost exclusi din prevederile noii legi unitare si ca salariile lor sunt mult sub munca pe care o presteaza.

Pentru a doua zi consecutiv angajatii de la Protectia Copilului isi intrerup activitatea si incearca sa isi faca auzita vocea. Acestia spun ca nu sunt membri ai unei federatii sindicale dar ca sunt solidari cu toti ceilalti angajati din sistemul public ce s-au trezit vitregiti de noua lege a salarizarii care ar urma sa se aplice de anul viitor.

Angajatii spun ca munca lor inseamna riscuri dar si multa dariuire. Nu isi doresc salarii de parlamentari. Isi doresc doar sa fie tratati cu respect si sa aiba salarii decente cat sa le permita sa isi creasca proprii copii. Protestele vor continua pana cand legiuitorii vor cobori in strada si vocea angajatilor se va face auzita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casa de copii nu e acasa!

Vineri se sarbatoreste Ziua Natioala Pentru Adoptie. Este o zi dedicata celor care viseaza la o familie frumoasa si implinita! In ultimii aproape 3 ani au fost adoptati in judetul nostru aproximativ 70 de copii. De cativa ani in fiecare an in ziua de 2 iunie este dedicata adoptiei. Aceasta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro