O noua zi de canicula. Probabil ultima..

Hila Ovidiu

Inca o zi in care mercurul din termometre a sarit bine de 30 de grade.in astfel de conditii cei care lucreaza in hale si birouri pot spune ca au facut sauna la propriu. Specialistii Directiei de Sanatate Publica atrag atentia asupra faptului ca in astfel de conditii termice sunt necesare masuri speciale.

inPentru persoanele care depun efort fizic deosebit specialistii DSP recomanda dozarea efortului in functie de perioadele zilei in incercarea de a se evita excesul de efort in varfurile de canicula. In situatii extreme cu temperaturi foarte mari activitatea trebuie sistata complet. Nu trebuie sa lipseasca apa din meniul angajatilor, ceaiul sau sucurile naturale de fructe. Angajtorii au obligatia de a oferi angajatilor apa plata sau minerala si chiar echipament de protectie unde este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Insemnatatea Sarbatorii de Sfanta Maria Mare

Adormirea Maicii Domnului este cunoscuta in popor sub denumirea de Sfanta Maria Mare. Este praznuita pe 15 august. Noi va spunem care este simbolistica sarbatorii si ce este bine sa faceti in aceasta zi . Parintele Gheorghe Streza de la Catedrala Mitropolitana spune ca Adormirea Maicii Domnului trebuie sarbatorita de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro