O noua postare cu oameni care mor de foame in Spitalul Judetean

Hila Ovidiu

Sibienii rabufnesc inca odata din cauza mancarii proaste din spitalul judetean. Un om a postat pe facebook un castron cu apa chioara in care zac cateva fire de taitei. In posatareqa de pe site-ul de socializare omul isi exprima dorinta ca banii sa nu mai mearga catre biserici ci catre spitale.

Satui sa indure conditii proaste, ifose ale medicilor care nu le inteleg durerea, pacientii tratati in Spitalul Judetean Sibiu, rabufnesc inca odata. Un barbat internat in unitatea medicala a publicat pe facebook o fotografie in care prezinta “masa de pranz”. In imagine se vede un castron din inox in care zace niste apa colorata cu urme de morcov si de taitei. “Supa din Spitalul Judetean Sibiu. Catedrala arata destul de bine.”, a scris autorul in descrierea pozei. Aceasta nu este singura data in care cei internati in spital se plang de mancarea pe care o primesc. In urma cu nici o luna de zile alte doua persoane internate isi prezentau meniurile. O jumatate de polonez si o lingura de margarina respectiv un ou fiert si nelipsita margarina.

Cei din conducerea Spitalului Judetean cunosc problema insa ridica din umeri spunand ca “buba” este la Ministerul Sanatatii care aloca mai putin de 10 lei pentru mancarea destinata unui bolnav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua persoanelor cu dizabilitati

In fiecare a in in 3 decembrie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati. Momentul va fi marcat si la Sibiu. In fiecare an la data de 3 decembrie eeste marcata Ziua internationala a persoanelor cu dizabilitati. Este prilej de sarbatoare si pentru cei de la Sibiu. Persoanele cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro