O noua parcare in Valea Aurie

Hila Ovidiu

Primaria pune bani de-o parte pentru noi parcari! Se aloca suma de 1,1 milioane lei pentru realizarea unei parcari în cartierul Valea Aurie.

Parcarea urmează să fie realizata pe un teren în apropierea Școlii numărul 25. situația juridica a terenului a fost deja clarificata. După ce va trece prin Consiliul Local proiectul de construcție va intra în faza tehnica. Reprezentantii municipalitatii spun ca aici ar putea fi realizate aproximatriv 100 de locuri de parcare. Exclusiv pentru spatii de parcare vor fi folosiți 1400 de metri patrati din cei peste 2800 cât are terenul. Restul spațiului va fi folosit pentru realiarea de cai de acces, trotuare, iluminat public și acolo unde spațiul o permite, zone verzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine viroze

A scazut numarul virozelor! Cazurile raportate de medici in ultima saptamana au fost in principal forme usoare de boala care nu au necesitat internare. Cele mai multe imbolnaviri s-au produs la persoane cu varste intre 15 si 49 de ani. Saptamana aceasta medicii de familie au raportat 1949 de cazuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro