O noua brosura pentru promovarea Sibiului

Hila Ovidiu

Sibiul participa la Targul de Turism al Romaniei. Reprezentantii municipalitatii si-au propus sa zugraveasca in mintea viitorilor turisti o imagine cat mai frumoasa a orasului de pe Cibin. Cu acest prilej a fost lansata si o noua brosura de prezentare a celor mai frumoase puncte de atractie turistica din Sibiu.

Pe langa brosura proaspat lansata, cei interesati de standul Sibiului vor putea pleca de acolo cu harti, calendare sau brosura in care se vorbeste despre viitoarea Regiune Gastronomica Europeana. Pe langa revista care dezvaluie turistului diferitele fatete ale orasului, a fost reactualizata si aplicatia pentru telefonul mobil. Cu ajutorul acesteia vizitatorii orasului vor putea sa descopere informatii despre oras, despre atractiile turistice, despre traseele din Sibuiu si imprejurimi dar si despre evenimentele care au loc in oras. La toate acestea se adauga si informatii utile cum ar fi cele despre firme de inchiriere a mijloacelor de transport, restaurante sau spatii de cazare. Ba mai mult, a fost facuta si legatura dintre aplicatie si camerele video din oras astfel ca oamenii pot vedea live cum este Sibiul inainte de a-l descoperi la pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trasee turistice inchise pe timp de iarna

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi! Traseele turistice de pe versantul nordic al Muntilor Fagaras au fost inchise si asa vor ramane pana in vara cand vremea va permite din nou explorarea lor. Turistii sunt sfatuiti sa nu se aventureze pe timpul iernii pe aceste trasee si nici pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro