O mie de posturi vacante la Bursa Generala

Hila Ovidiu

Sute de sibieni au participat la Bursa generala a locurilor de munca in speranta ca vor gasi jobul potrivit. Au avut de ales din mai bine de o mie de oferte.

24.04.2015 07:58Nebunia a inceput in aceasta dimineata la ora 9.00 cand primii sibieni aflati in cautarea unui loc de munca au trecut pragul locatiilor amenajate de catre Ajofm Sibiu pentru desfasurarea Bursei generale a locurilor de munca in incercarea de a sta de vorba cu potentialii angajatori. Au fost prezenti aproximativ 50 de reprezentanti ai firmelor sibiene care au scos la concurs cam o mie de posturi. Majoritatea posturilor au fost accesibile pentru cei care au studii medii. In doar o ora mai bine de 300 de sibieni participasera la bursa de la Sibiu. Cu hartiile cu oferte in mana si cv-urile la purtator oamenii au luat la rand fiecare stand, au studiat ofertele angajatorilor si acolo unde au crezut ca ar putea avea sanse de angajare s-au asezat la masa negocierilor. Cei interesati sa se angajeze sau sa isi schimbe actualul loc de munca au avut la dispozitie posturi pentru consilieri in administratie publica, ingineri silvici, economisti, manipulanti de marfa, directori tehnici, proiectanti, sefi de schimb, tehnicieni la sevice-uri, ingineri de productie, specialisti in resurse umane sau asistenti relatii publice pe diferite limbi. Au mai existat oferte pentru operatori prelucrare mase plastice, operatori masini unelte, lucratori comerciali, casieri, muncitori necalificati, consultanti bancari, vanzxatori, receptioneri de marfa, operatori control calitate, stivuitoristi, asistenti manageri, soferi de autocar, agenti de turism, agenti de securitate si marochineri. Sansa jobului visat au avut-o si cei care isi doresc sa lucreze ca administratori baze de date, consultanti financiari, agenti comerciali, receptioneri, maistri, frezori, manageri de proiect, montatori subansamble, croirori, instalatori, lacatusi mecanici, ospatari, bucatari, cameriste, colectori, manageri de echipa, zidari, dulgheri, ofiteri de credite, coafori sau cosmeticieni.
La momentul de fata, in judetul nostru sunt inregistrati 8633 de someri dintre care doar putin peste 2500 beneficiaza de indemnizatie. Rata somajului are o valoare de 4,46 la suta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia in actiune!

Politistii rutieri scot radarele in strada si in acest sfarsit de saptamana. Oamenii legii spun ca vor actiona atat in oras cat si pe segmentele de drumuri nationale si judetene. Sunt hotarati sa ii sanctioneze pe toti cei care incalca legea. Dupa ce saptamana trecuta au sanctionat mai bine de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro