O femeie suspecta de gripa, a decedat in ciuda eforturilor medicilor de a o salva

Hila Ovidiu

O femeie in varsta de 68 de ani, suspecta de gripa, a murit in cursul noptii la Spitalul Clinic Judetean Sibiu. Medicii s-au luptat mai bine de doua saptamani sa ii salveze viata.

O femeie in varsta de 68 de ani s-a stins in Spitalul Judetean Sibiu in cursul noptii trecute. Batrana, grav bolnava, fusese internata in urma cu mai bine de 2 saptamani cu insuficienta respiratorie si un test rapid de gripa iesit pozitiv. Victima nu fusese vaccinata impotriva gripei.

Femeia provenea dintr-un centru de ocrotire sociala si suferea de boli psihice. Daca diagnosticul de gripa va fi confirmat cu laboratorul va fi cel de-al doilea deces produs din cauza gripei in judetul Sibiu. La nivel national pana la momentul redactarii acestui material, numarul deceselor provocate de gripa ajunsese la 105 cazuri.

Sibienilor li se recomanda prezentarea la medic inca de la primele simptome pentru a evita inrautatirea starii de sanatate. Recomandarea este valabila tuturor persoanelor indiferent de varsta ori de prezenta sau absenta afectiunilor asociate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna a incurcat planurile comerciantilor pentru Valentine`s Day

Revenirea iernii a incurcat si planurile comerciantilor veniti sa vanda produse de Valentine`s Day pe Bulevardul Nicolae Balcescu. Din cei 43 de vanzatori care au primit autorizatie doar 3 si-au si expus marti produsele. Intoarcerea iernii a dat de pamant cu planurile comerciantilor veniti din toate colturile tarii sa faca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro