O asociatie organizeaza protest la Sibiu pentru pedepsirea ucigasilor ursuletului

Hila Ovidiu

Romanii revoltati de impuscarea animalului fac apel pe site urile de socializare pentru ca lumea sa iasa in strada si sa ceara demisia celor implicati. Protestul este programat pentru vineri seara insa pana la momentul de fata nu a fost depusa nicio cerere de avizare din partea municipalitatii.

“Criminalilor, ce ati avut cu ursuletul?” ii intreaba pe o pagina de socializare membrii unei asociatii bucurestene pe toti cei implicati in gestionarea situatiei de miercuri in care un urs s-a plimbat ore in sir prin oras pana a fost impuscat in curtea unei societati comerciale de catre un vanator. Membrii asociatiei cer in numele ursuletului ucis demisia tuturor autoritatilor implicate. Protestul este programat in 14 octombrie intre orele 18.00 si 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se de pun dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei

Se dau ajutoare pentru incalzirea locuintei! Cei interesati isi pot depune la Serviciul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei. Pot beneficia de diferite sume de bani cei care au venituri pe cap de membru de familie de sub 615 lei. De acest ajutor pentru incalzire pot beneficia familiile sau persoanele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro