O adolescenta de 17 ani retinuta pentru talharie. Fura de pe strada telefoanele sibienilor.

admin

În seara zilei de 14 mai, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor de 14 ani a fost victima unei infracțiuni comise cu violență.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că minorul, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla într-un apartament împreună cu alți tineri, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil, pantofii sport cu care era încălţat şi suma de 45 lei. Autoarea acestei fapte fiind o tânără de 17 ani, din municipiul Sibiu.
În apartamentul respectiv a fost identificată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, o parte din prejudiciu fiind recuperat, respectiv pantofii sport și telefonul mobil.
Tânăra este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, în cursul acestei zile urmând a fi prezentată instanței pentru luarea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Care ar putea fi noile preturi ale RCA, daca legea trece de Parlament

Incepand de joi, expira tarifele maxime pentru RCA si, daca noua lege va fi votata de Parlament, acestea vor fi inlocuite cu tarife de referinta calculate de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Legea a trecut de Senat si de comisiile de specialitate din Camera Deputatilor, urmand sa fie votata si de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro