Numarul sibienilor intepati de capuse, in scadere

Hila Ovidiu

Invazia capuselor pare sa scada in intensitate. In ultima saptamana la spitalele din judet au solicitat ajutor 25 de sibieni. Tot atatea cazuri de intepaturi de capusa au fost inregistrate si in aceeasi perioada a anului trecut.

Numarul persoanelor care au ajuns la spital in ultimele zile dupa ce au fost intepate de capuse a scazut. Doar 25 de persoane au solicitat ajutorul medicilor. Interesant este faptul ca tot atatea persoane au solicitat ajutor medical si anul trecut in aceeasi perioada. De la inceputul anului si pana in prezent au solicitat ajutorul unui medic dupa ce au fost intepate de capuse 1196 de sibieni. Cei mai multi, 439 de sibieni, s-au adresat spitalului judetean. Din totalul victimelor 223 au fost copii. Acestia au fost tratati de medicii Spitalului de Pediatrie. Alti 156 de oameni au preferat Spitalul Militar. Cazuri de intepatura de capusa au mai fost raportate si de Spitalul Municipal Medias, Spitalul Orasenesc Agnita sau Spitalul Cisnadie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1300 de oferte de angajare

Sfarsitul verii vine cu peste 1300 de posturi vacante destinate celor aflati in cautarea unui loc de munca.     La mare cautare sunt controlorii de calitate, asistentii pentru persoane cu handicap sau cei dispusi sa se angajeze ca muncitori necalificati. La mare cautare, cu zeci de posturi vacante sunt agentii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro