Numar record e participanti la „Clopul Turistului”

Hila Ovidiu

Record de romani inscrisi la Clopul Turistului. Concursul ajuns la la editia cu numarul 11 si aduce la Sibiu aproximativ 80 de iubitori ai muntelui. Competitia se desfasoara in perioada 19-21 februarie 2016.

Festivalul Omului de Munte “Clopul Turistului” se va desfasura in Paltinis la Trecatoarea Cerbilor. Anul acesta si-au anuntat prezenta un numar record de participanti.
Concursul se adreseaza iubitorilor de munte din intreaga tara si este impartit pe mai multe categorii de competitie. Vorbim aici despre orientare sportiva, fotografie montana, grafica si…o proba culturala in care fiecare organizatie participanta va urca pe scena si pret de 15 minute va prezenta un spectacol cu tematica montana.
Festivalul are ca scop constientizarea si valorificarea patrimoniului natural al muntilor Cindrel dar si a potentialului turistic al zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie! Se fura placute de inmatriculare!

Daca nu pot fura oflinzile masinilor hotii din Sibiu fura…placutele de inmatriculare. Intr-o singura noapte 5 soferi au ramas fara numere. Politistii au demarat o ancheta si spera sa puna mana pe raufacatori. La Sibiu hotii fura tot ce le pica in mana. Mai nou, in zona Turnisor la mare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro