Numar record de vizitatori

Hila Ovidiu

Mii de oameni au mers in w3eekend in muzeul in aer liber. Acolo au avut loc 2 evenimente extrem de iubite de public. Vizitatorii au putut cumpara obiecte de vestimentatie si artizanat traditionale, au putut degusta preparate ecologice si s-au delectat cu muzica populara.

imagesTargul Creatorilor Populari a adus la Sibiu in weekendul care tocmai s-a incheiat 250 de mesteri populari din toate colturile tarii. Lor li s-au adaugat muzicanti si dansatori din tara swi Republica Moldova. Festivalul national al Traditiilor Populare desfasurat concomitent a oferit vizitatorilor muzeului ocazia de a intra in contact cu traditii din zone etnofolclorice diferite. Anul acesta a fost randul celor din Satu Mare, Prahova si Constanta sa le prezinte celor care au trecut pragul muzeului arte religioase, literare, muzicale si coregrafice, plastice si culinare. Cei peste 10 mii de vizitatori ai muzeului au adus incasari de peste 58 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi prinsi beti la volan

9 soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au incalcat grav regulile de circulatie. In majoritatea cazurilor este vorba despre consum de alcool. In 3 dintre cazuri oamenii legii au intocmit dosare penala unor soferi care se aflau la volanul unor masini neinmatriculate. Cele mai multe dosare au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro